Oficiálne pravidlá WomanUp Awards

Oficiálne pravidlá súťaže

Oficiálne pravidlá súťaže WomanUp Awards (ďalej len „Pravidlá Súťaže“) sú jediným záväzným dokumentom rámcovo upravujúcim Pravidlá Súťaže tak, aby boli zrozumiteľne určené podmienky Súťaže. Súčasťou Súťaže môžu byť sprievodné aktivity a/alebo podujatia podľa rozhodnutia Vyhlasovateľa Súťaže.

Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo jednostranne meniť a dopĺňať ustanovenia týchto Oficiálnych pravidiel a ich nové znenie, Podmienky a Pravidlá Súťaže, dobu jej trvania, termín uskutočnenia jednotlivých častí súťaže, výhru kedykoľvek v priebehu súťaže a je oprávnený kedykoľvek súťaž počas jej priebehu ukončiť. Vyhlasovateľ tieto zmeny zverejní na internetovej stránke Súťaže (webovom sídle Vyhlasovateľa) womanup.sk

Vyhlasovateľom Súťaže „WomanUp Awards“ je občianske združenie WomanUp so sídlom: Školská 1579/70 90042 Dunajská Lužná, Slovenská republika, IČO: 53832817, registrované v registri Ministerstvo vnútra VVS/1-900/90-61708 (ďalej len „Vyhlasovateľ“).

Technickým prevádzkovateľom hlasovania je spoločnosť GLOBERG:Digital, (ďalej len „Technický Prevádzkovateľ“).

WomanUp vyhlasuje 1. ročník  súťaže WomanUp Awards, na ktorých ocení ženy v slovenskom biznis ekosystéme.

Hlavnými cieľmi súťaže sú:

  • Podporiť a oceniť ženy, ktoré tvoria súčasť biznis ekosystému na Slovensku a pomáhajú rozvíjať podnikateľské prostredie.
  • Upriamiť pozornosť verejnosti, médií a expertov z prostredia biznisu na tieto ženy, podnikateľky a značky.

Pravidlá súťaže

Vstupom do Súťaže každý účastník bezpodmienečne prijíma a súhlasí s tým, že bude dodržiavať tieto Pravidlá súťaže a rozhodnutia Vyhlasovateľa, ktoré budú konečné a záväzné vo všetkých záležitostiach týkajúcich sa Súťaže. Zapojením sa do Súťaže sa každý účastník zaväzuje dodržiavať všetky príslušné Zákony v súvislosti s jeho účasťou v Súťaži. Účasť v Súťaži nepredstavuje vstup do žiadnej inej propagačnej akcie, lotérie alebo súťaže.

  • Prihlášky do Súťaže je možné podávať od 21. septembra 2024 od momentu zverejnenia až do 11. októbra 2024. Nominácia je možné podávať od 21. septembra 2024 od momentu zverejnenia až do 11. októbra 2024.
  • Súťaž je neplatná, ak ju zakazuje alebo obmedzuje zákon. Súťaž podlieha platným zákonom Slovenskej republiky a predpisom Európskej únie, (každý „Zákon“) a riadi sa týmito Oficiálnymi pravidlami.
  • Osoba prihlásená do Súťaže sa za predpokladu, že spĺňa podmienky stanovené týmito Oficiálnymi pravidlami, stáva účastníkom Súťaže (ďalej len „Účastník“).
  • Podmienkou prihlásenia sa do Súťaže je vyplnenie Prihlášky (minimálne v rozsahu povinných údajov a dodržania v súlade s GDPR) v prípade, ak sa do Súťaže prihlásila sama, aj v prípade, že túto osobu nominovala tretia osoba.

Podmienky

  • Do Súťaže sa môžu zapojiť spoločnosti aj fyzické osoby, ktoré spĺňajú všetky nasledujúce požiadavky na spôsobilosť:
  1. Účastník je v čase zapojenia minimálne plnoletý (18 rokov),
  2. Podmienkou účasti v Súťaži je bezúhonnosť,
  3. Účastník je rezidentom Slovenskej republiky a občanom Slovenskej republiky,
  4. Podnikanie Účastníka musí mať formu ustanovenú alebo uznanú Zákonom. Podnikateľská činnosť Účastníka nemôže byť pozastavená,
  5. V prípade spoločností musí byť spoločnosť aspoň v podiele 50 % vlastnená jednou, či viacerými ženami spoločne, ktoré sú rezidentkami Slovenskej republiky. V prípade SZČO musí podnikateľskú činnosť vykonávať žena.
  6. Podnik Účastníka musí ponúkať produkty alebo služby a musel aspoň v predchádzajúcom kalendárnom roku generovať príjmy.
  7. Podnik/živnosť Účastníka musí byť zaregistrovaný/á a existovať minimálne 2 roky pred dňom odoslania „Prihlášky do súťaže“.
  8. Každý Účastník sa môže prihlásiť do viacerých kategórií súťaže.
  9. Účastník musí spĺňať všetky kritériá pre každú kategóriu, do ktorej sa prihlasuje.
  10. Pre úspešné prihlásenie do každej kategórie je potrebné vyplniť samostatnú prihlášku.
  11. Účastníci Súťaže nesmú byť členkami /členmi poroty Súťaže.
  12. Účastníci nesmú byť hlavným partnerom Súťaže alebo Vyhlasovateľa.
  13. Akákoľvek iná spolupráca s Vyhlasovateľom súťaže, či už priamo v rámci Súťaže alebo na iných projektoch Vyhlasovateľa, nie je prekážkou pre prihlásenie sa do súťaže. To sa vzťahuje na minulé, ako aj aktuálne spolupráce, finančného aj nefinančného charakteru. ŽIADNA SPOLUPRÁCA ÚČASTNÍKA S VYHLASOVATEĽOM, KTORÚ TIETO OFICIÁLNE PRAVIDLÁ POVOĽUJÚ, NEZVÝŠI ŠANCU ÚČASTNÍKA VYHRAŤ. NEZÁVISLÁ POROTA HODNOTÍ A VYBERÁ FINALISTOV A VÍŤAZOV, VYHLASOVATEĽ V TOMTO VÝBERE NEROZHODUJE A NEZASAHUJE DO VÝBERU.
  • Podmienky uvedené v tomto bode Oficiálnych pravidiel musia byť splnené počas celej doby trvania príslušného súťažného ročníka až do jeho ukončenia vrátane dňa, v ktorom boli vyhlásené výsledky Súťaže; v opačnom prípade je Vyhlasovateľ oprávnený účastníka zo Súťaže vylúčiť.

Prihlásenie do súťaže

  • Do Súťaže sa môže prihlásiť spoločnosť alebo fyzická osoba, ktorá spĺňa vyššie uvedené požiadavky.
  • Účastník môže prihlásiť samého seba do súťaže
  • Každý Účastník sa môže prihlásiť do viacerých kategórií súťaže.
  • Účastník musí spĺňať všetky kritériá pre každú kategóriu, do ktorej sa prihlasuje.
  • Pre úspešné prihlásenie do každej kategórie je potrebné vyplniť samostatnú prihlášku.
  • Do Súťaže môže tretia osoba nominovať fyzickú osobu alebo spoločnosť a to prostredníctvom formulára na webovej stránke www.womanup.sk. Tretia osoba musí poskytnúť aktuálny kontakt na Účastníka, ktorého chce nominovať. Tretia osoba môže nominovať neobmedzený počet osôb.
  • Nominovať Účastníka môžu iba fyzické osoby staršie ako 18 rokov.
  • Vyhlasovateľ Súťaže následne kontaktuje nominovanú osobu, ktorá musí do uzavretia prihlasovanie do 11.októbra vyplniť Prihlášku v jednej alebo viacerých kategoriách v ktorých sa chce prihlásiť.
  • Prihlásený do Súťaže je Účastník až od momentu, kedy odošle vyplnenú Prihlášku.
  • V prípade, že chce Účastník zmeniť, vymazať alebo doplniť údaje v Prihláške, môže tak urobiť do 24 hodín od podania Prihlášky kontaktovaním Vyhlasovateľa (najneskôr 10. októbra 2024)
  • V prípade, že sa osoba, ktorá sa do súťaže prihlásila alebo bola nominovaná, súťaže zúčastniť nechce, podá túto informáciu Vyhlasovateľovi prostredníctvom mailu womanup@womanup.sk . Môže tak urobiť najneskôr do 11. októbra 2024.
  • Všetky Prihlášky musia byť doručené do konca prihlasovacieho obdobia. Neúplné, nečitateľné, oneskorené alebo nezrozumiteľné Prihlášky sú neplatné a budú vylúčené.
  • V prípade sporu týkajúceho sa identity alebo oprávnenosti Účastníka sa Prihláška bude považovať za vyplnenú „Oprávneným majiteľom účtu“ s e-mailovou adresou uvedenou v Prihláške, za predpokladu, že je oprávnený podľa týchto Oficiálnych pravidiel. „Oprávnený majiteľ účtu“ je definovaný ako fyzická osoba, ktorej príslušný poskytovateľ služieb alebo iná organizácia (napríklad obchodná alebo vzdelávacia inštitúcia) pridelila e-mailovú adresu. Účastník nesmie na prihlásenie použiť viacero e-mailových účtov alebo účtov na sociálnych sieťach, a ak tak Účastník urobí, všetky Prihlášky takéhoto Účastníka môžu byť vylúčené.
  • Každá Prihláška (vrátane formulára Prihláška do súťaže a všetkých ostatných údajov, informácií, obrázkov, obsahu a iných materiálov zahrnutých v prihláške) musí spĺňať nasledovné:
  1. Musí to byť výlučne originálne dielo Účastníka.
  2. Nesmie obsahovať žiadnu fotografiu, podobizeň, meno, hlas alebo iný prvok osobnosti a identity, pokiaľ Účastník nezískal od takejto osoby všetky povolenia a súhlasy potrebné na zapojenie sa do Súťaže (alebo rodiča/zákonného zástupcu pre akúkoľvek vyobrazenú neplnoletú osobu) a udeliť práva potrebné k Prihláške, ako je uvedené v týchto Oficiálnych pravidlách.
  3. Ak sa odošle profesionálny obrázok alebo video, Účastník je zodpovedný za zabezpečenie práv na použitie od fotografa alebo kameramana na reprodukciu, distribúciu, zobrazovanie a vytváranie odvodených diel z obrázka Vyhlasovateľom, Administrátorom a ich príslušnými zástupcami v súvislosti so Súťažou a propagáciou Súťaže v akýchkoľvek médiách známych teraz alebo neskôr.
  4. Nesmie spreneveriť alebo porušovať žiadne práva duševného vlastníctva, práva na súkromie, práva na publicitu alebo iné vlastnícke práva žiadnej tretej strany.
  5. Všetky informácie uvedené v Prihláške musia byť pravdivé, presné a správne vo všetkých ohľadoch.
  6. Musí byť v súlade s týmito Oficiálnymi pravidlami a všetkými príslušnými Zákonmi.
  7. Musí byť vhodná na uverejnenie pre širokú verejnosť a nesmie obsahovať nič, čo:
    • je nezákonné, hanlivé, protiprávne, pornografické, sexuálne explicitné, obscénne, urážlivé, narúšajúce súkromie iného, nenávistné alebo inak nežiaduce;
    • propaguje diskrimináciu na základe rasy, etnickej príslušnosti, národnosti, náboženstva, pohlavia, sexuálnej orientácie, zdravotného postihnutia alebo veku;
    • propaguje násilie alebo nebezpečnú alebo nezákonnú činnosť;
    • je výhražné, obťažujúce alebo ponižujúce;
    • slúži na vydávanie sa za akúkoľvek osobu alebo subjekt alebo na nepravdivé

      informácie o príslušnosti k akejkoľvek osobe alebo subjektu; alebo
    • znevažuje alebo poškodzuje povesť alebo dobré meno Vyhlasovateľa, poskytovateľov cien alebo ktoréhokoľvek z ich príslušných funkcionárov, riaditeľov, zamestnancov, produktov alebo služieb.

= Prihlášky, ktoré nespĺňajú požiadavky sú neplatné a budú vylúčené. Účastníci môžu byť požiadaní, aby predložili dôkaz o splnení týchto požiadaviek, a neposkytnutie takéhoto dôkazu môže podľa vlastného uváženia Vyhlasovateľa viesť k vylúčeniu Prihlášky Účastníka.

= Odoslaním Prihlášky ani inou účasťou v Súťaži nevzniká žiadny dôverný, zverenský, pracovný, zamestnanecký alebo iný vzťah alebo zmluva medzi Vyhlasovateľom a akýmkoľvek Účastníkom a odoslaním Prihlášky každý Účastník potvrdzuje, že žiadny takýto vzťah alebo zmluva neexistuje.

Každý účastník sa musí prihlásiť do minimálne jednej z nasledujúcich kategórií. Účastník sa môže prihlásiť do viacerých kategórií, avšak iba do tých, ktorých kritériá spĺňa.

Angel Investorka

Porota bude hodnotiť kritériá: Úspech investícií (maximálny počet 10 bodov), Podpora a mentorovanie startupov a founderov (maximálny počet 10 bodov) a Dopad (maximálny počet 10 bodov).

Inovátorka

Porota bude hodnotiť kritériá: Inovatívnosť podnikania (maximálny počet 10 bodov), Úspešnosť a efektívnosť inovácií (maximálny počet 10 bodov) a Dopad (maximálny počet 10 bodov).

Freelancerka

Porota bude hodnotiť kritériá: Profesionalita a kvalita práce (maximálny počet 10 bodov), Klientská spokojnosť (maximálny počet 10 bodov), Expertíza a odborné zručnosti (maximálny počet 10 bodov) a Dopad (maximálny počet 10 bodov).

Podnikateľka

Porota bude hodnotiť kritériá: Rast a úspech tvojho biznisu (maximálny počet 10 bodov), Líderské schopnosti (maximálny počet 10 bodov), Finančné výsledky (maximálny počet 10 bodov) a Dopad (maximálny počet 10 bodov).

Porota a hodnotenie

Nezávislá porota – určená Vyhlasovateľom, tvorená z osobností slovenského biznis prostredia vyberie v každej kategórií Podnikateľka, Freelancerka, Angel Investorka a Inovátorka 3 finalistky a z nich následne 1 víťazku.

Vyhlasovateľ všetky finalistky zverejní 22. októbra prostredníctvom svojich oficiálnych sociálnych sietí a webovej stránky. Víťazky vyhlási na podujati WomanUp Awards Galavečer 7.novembra.

  1. Vyhlasovateľ súťaže do zoznamu nominácií nezasahuje, je plne v kompetencii poroty.
  2. Členom poroty nesmie byť Účastník Súťaže

  3. Člen poroty nesmie byť v akomkoľvek pracovnom pomere alebo v obdobnom právnom vzťahu, či blízkom osobnom vzťahu s Účastníkmi v rámci kategórie v zmysle ustanovení § 116 a § 117 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len „Občiansky zákonník“ alebo „OZ“).
  4. Každý člen poroty je povinný oznámiť možný konflikt záujmov Vyhlasovateľovi Súťaže. V prípade konfliktu záujmov člen poroty danú prihlášku nehodnotí.
  5. Vyhlasovateľ nezasahuje do hlasovania poroty a nemá vplyv na hodnotenie porotcov.
  6. Porota bude posudzovať v jednotlivých kategóriách kritériá uvedené vyššie a hodnotiť ich u každej prihlášky bodovým hodnotením. Maximálny počet bodov je 10, minimálny 1 bod.
  7. Na základe najvyššieho počtu bodov sa určia 3 finalistky v každej kategórii a z nich 1 víťazka v kategórií.

Online hlasovanie kategória Lovebrand

  • Do 11. októbra môže ktokoľvek plnoletý nominovať značku alebo prihlásiť svoju značku na webovej stránke Vyhlasovateľa www.womanup.sk
  • Od 13.októbra do 20.októbra bude môcť verejnosť hlasovať za ktorúkoľvek z prihlásených značiek.
  • Prostredníctvom hlasovacieho formulára umiestneného na stránke zahlasuje za svoj lovebrand.
  • Hlasovanie je umožnené na jednu emailovú adresu len jedenkrát za celé obdobie trvania hlasovania od začatia hlasovania až po jeho ukončenie. Začiatok a koniec hlasovania určuje organizátor. Hlasy prijaté po ukončení hlasovania nebudú akceptované ako súťažné. 
  • Osoby, ktoré sa zúčastnia online hlasovania vyhlasujú, že:
    1. súhlasia s podmienkami uvedenými v týchto pravidlách
    2. poskytujú súhlas na spracovanie osobných údajov
    3. svoju účasť budú uskutočňovať vo vlastnom mene a na vlastný účet.
  • Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo online hlasovanie predĺžiť, skrátiť, prerušiť alebo zrušiť či zmeniť jeho pravidlá, kedykoľvek bez udania dôvodov, alebo poskytnutia kompenzácie. Akékoľvek zmeny nadobúdajú účinnosť okamihom zverejnenia nových pravidiel na webe www.womanup.sk.

Ceny

  • Výherkyňou súťažného ročníka v príslušnej kategórii môže byť len účastníčka Súťaže spĺňajúca podmienky účasti stanovené týmito Oficiálnymi pravidlami. Výherkyňou sa stáva vyhlásením výsledkov daného súťažného ročníka.
  • Podmienkou ocenenia v Súťaži je trvanie splnenia podmienok účasti v Súťaži v zmysle týchto Oficiálnych pravidiel v deň vyhlasovania výsledkov daného súťažného ročníka. Ocenenie nemôže byť udelená finalistke, ktorá v deň vyhlasovania výsledkov súťažného ročníka už nespĺňa podmienky.
  • O oceneniach pre príslušný súťažný ročník rozhoduje Vyhlasovateľ. Ocenenia zo Súťaže nie je možné v zmysle ust. § 845 a § 846 Občianskeho zákonníka súdne vymáhať, ani za ne žiadať inú protihodnotu, alebo náhradu finančnej alebo nefinančnej povahy.
  • Ocenenie a ani účasť v súťaži nie sú súdne vymáhateľné. Na ocenenie nevzniká účasťou v súťaži právny nárok a ocenenie ani vecná výhra nemôže byť vymenená za hotovosť.
  • Ocenené finalistky súťažného ročníka budú o výsledkoch súťažného ročníka upovedomené spôsobom, ktorý vopred určí  Vyhlasovateľ.
  • Ocenenia budú víťazkám odovzdané buď osobne v deň vyhlásenia výsledkov daného súťažného ročníka alebo iným spôsobom, ktorý vopred určí a oznámi Vyhlasovateľ. 
  • V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

Harmonogram

  • 21.9.2024 – Spustenie prihlasovania a možnosti podať nominácie vo všetkých kategóriách na www.womanup.sk
  • 11.10.2024 Ukončenie prihlasovania a nominácií
  • 13.10.-20.10.2024 Možnosť online hlasovania v rámci prihlásených značiek v kategórií Lovebrand roka
  • 13.10.-21.10.2024 Spracovanie a vyhodnocovanie prihlášok porotou
  • 22.10.2024 Verejné vyhlásenie 3 finalistiek v každej kategórií
  • 7.11.2024 Vyhlásenie víťaziek

Používanie osobných údajov

Všetky osobné údaje poskytnuté Účastníkmi spracováva Vyhlasovateľ Súťaže na účely Súťaže v rámci obmedzení stanovených týmito Oficiálnymi pravidlami. Vyhlasovateľ, ako aj Poskytovatelia cien podliehajú zákonom Slovenskej republiky, vrátane avšak nielen zákona č. 18/2018 Z.z., o ochrane osobných údajov, ako aj nariadenia Európskej únie č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) . Ak to nie je zakázané Zákonom, každý Výherca udeľuje Vyhlasovateľovi a každému z jej príslušných splnomocnencov právo zverejniť meno a adresu takýchto účastníkov (mesto a štát/krajina bydliska), fotografiu (ak bola poskytnutá), kompletnú Prihlášku a informácie o výhre v súvislosti so Súťažou v akomkoľvek teraz známom alebo neskôr navrhnutom médiu na celom svete, natrvalo, bez ďalšej kompenzácie, protihodnoty alebo povolenia.

Všetky osobné údaje zhromaždené vsúvislosti so Súťažou môžu byť odovzdané subjektom, ktoré Vyhlasovateľ poverí spracovaním osobných údajov Účastníka v súvislosti s organizáciou tejto Súťaže, napr. aj daňovým poradcom, advokátskym kanceláriám, reklamným agentúram a subjektom, ktorým je Vyhlasovateľ povinný tieto údaje sprístupniť. Účasťou v Súťaži každý Účastník berie na vedomie právo Vyhlasovateľa preniesť tieto údaje týmto subjektom, vrátane avšak nielen Poskytovateľom cien, na základe oprávnených záujmov.

Každý Účastník má právo na prístup, opravu a vymazanie svojich osobných údajov. Osobné údaje budú spracované do uplynutia archivačnej povinnosti Vyhlasovateľa. Vzhľadom na to, že spracúvanie osobných údajov Účastníka a šírenie jeho podobizne je nevyhnutné na účely Súťaže, ak Účastník namieta proti spracúvaniu svojich osobných údajov alebo odvolá súhlas s ich spracúvaním počas Súťaže, jeho Prihláška bude vylúčená z ďalšej účasti v Súťaži. Podrobné informácie o zásadách zhromažďovania, spracovania a ochrany osobných údajov nájdete na webovej stránke www.womanup.sk ako aj v Prihláške poskytnutej Vyhlasovateľovi. Každý Účastník je zároveň povinný informovať všetky fyzické osoby, ktorých osobné údaje poskytne Vyhlasovateľovi vsúvislosti so Súťažou o spracúvaní ich osobných údajov v súvislosti so Súťažou, a to prostredníctvom Pravidiel spracúvania osobných údajov dostupných cez odkaz v predchádzajúcej vete. Každý Účastník zároveň vyhlasuje, že má na takéto poskytnutie osobných údajov súhlas dotknutej osoby či iný právny základ.

Udeľovanie licencie

Všetky Prihlášky sú dielami v súlade s ustanoveniami slovenského zákona č. 185/2015 Z.z., Autorský zákon, vznení neskorších predpisov. Každý Účastník odoslaním Prihlášky vyhlasuje, že má právo na výhradné a neobmedzené osobnostné autorské práva k dielam, ktoré vznikli v súvislosti s prihlásením sa do tejto Súťaže (Prihláška), ako aj súvisiace práva k materiálom vytvoreným v súvislosti s odoslaním Prihlášky (fotografie, videá) a že sa na ne nevzťahujú žiadne nároky a iné práva tretích strán.

Každý Účastník odoslaním Prihlášky neodvolateľne udeľuje Vyhlasovateľovi neodňateľné, nevýhradné, časovo a teritoriálne neobmedzené právo na použitie Prihlášky a akýchkoľvek iných údajov, informácií, obrázkov, obsahu alebo materiálov zahrnutých v takejto Prihláške, v akýchkoľvek médiách, ktoré sú teraz známe alebo neskôr navrhnuté, na celom svete na účely propagácie značky a súvisiacich aktivít. Vyhlasovateľ nie je povinný použiť žiadne z vyššie uvedených údajov, informácií, obrázkov, obsahu alebo materiálov, ale môže tak urobiť a môže ich upraviť podľa vlastného uváženia Vyhlasovateľa bez ďalších záväzkov a kompenzácií. Každý Účastník sa vzdáva všetkých práv duševného vlastníctva, práv na súkromie/publicitu alebo iných zákonných alebo morálnych práv, ktoré by mohli brániť Vyhlasovateľovi vo využívaní Prihlášky alebo vo výkone akýchkoľvek práv udelených Vyhlasovateľovi , a každý Účastník súhlasí s tým, že nebude žalovať ani si voči Vyhlasovateľovi a iným Spolupracujúcim organizáciám uplatňovať žiadne nároky v súvislosti s takýmto použitím.

Zbavenie sa zodpovednosti

Účasťou v Súťaži každý Účastník súhlasí s tým, že Vyhlasovateľ alebo Spolupracujúce organizácie, a reklamné platformy alebo platformy sociálnych médií, ako je Facebook, Instagram, LinkedIn alebo X, na ktorých je Súťaž inzerovaná alebo prostredníctvom ktorých sa k nej pristupuje, sú v maximálnom rozsahu povolenom Zákonom zbavené zodpovednosti a každá takáto reklamná platforma alebo platforma sociálnych médií nie je zodpovedná za žiadne nároky, zranenia, škody, záväzky, náklady, výdavky alebo straty akéhokoľvek druhu (vrátane, ale nie výlučne, zranenia, smrti alebo poškodenie alebo strata majetku), ku ktorej môže dôjsť, priamo alebo nepriamo, úplne alebo čiastočne, na základe:

  1. účasti v Súťaži;
  2. akéhokoľvek porušenia týchto Oficiálnych pravidiel, zásad alebo príslušného Zákona zo strany takéhoto Účastníka;
  3. prijatia, držby a/alebo použitia alebo zneužitia akejkoľvek ceny (alebo akejkoľvek časti akejkoľvek ceny);
  4. akýchkoľvek nesprávnych, neúplných, skomolených alebo nepresných informácií alebo akéhokoľvek zlyhania pri zachytení akýchkoľvek informácií, či už spôsobeného Účastníkom, tlačovými chybami, ľudskou chybou alebo akýmkoľvek zariadením alebo programom spojeným alebo použitým v Súťaži;
  5. akéhokoľvek poškodenia zariadenia Účastníka (ako je počítačový systém alebo mobilné zariadenie), ktoré bolo spôsobené prístupom na stránku Súťaže alebo účasťou v Súťaži;
  6. nesprávnej komunikácie alebo akýchkoľvek neúspešných, neusporiadaných, oneskorených alebo nesprávne nasmerovaných počítačových, telefónnych, káblových alebo iných prenosov (vrátane, bez obmedzenia, prenosov prostredníctvom e-mailu, sociálnych médií (ako sú súkromné alebo priame správy, registrácie, tweety, a príspevky) a okamžité správy);
  7. akýchkoľvek technických porúch, zlyhania, oneskorenia, ťažkosti alebo iných chýb akéhokoľvek druhu alebo povahy;
  8. akejkoľvek Prihlášky, e-mailu, balíka cien alebo iného materiálu alebo korešpondencie, s ktorými sa manipulovalo alebo je ukradnutá, nesprávne adresovaná, neúplná, stratená, oneskorená, nevyhovujúca, nespôsobilá alebo poškodená;
  9. akéhokoľvek zlyhania akejkoľvek poštovej alebo doručovacej služby;
  10. akéhokoľvek použitia osobných údajov a Prihlášky Účastníka, ako to povoľujú tieto pravidlá súťaže;
  11. alebo akejkoľvek inej udalosti mimo primeranej kontroly Vyhlasovateľa.

Obmedzenie zodpovednosti

VYHLASOVATEĽ, ANI ŽIADNA INÁ SPOLUPRACUJÚCA ORGANIZÁCIA V MAXIMÁLNOM ROZSAHU PRÍPUSTNOM ZÁKONOM NENESIE ZODPOVEDNOSŤ ZA AKÉKOĽVEK ŠPECIÁLNE, NEPRIAME, NÁHODNÉ ALEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY VZNIKNUTÉ V DÔSLEDKU SÚŤAŽE, CIEN, ALEBO TÝCHO OFICÁLNYCH PRAVIDIEL, AKÝMKOĽVEK SPÔSOBOM, ČI VZNIKLI Z PREČINU, ZMLUVY, ZODPOVEDNOSTI ALEBO INEJ PRÁVNEJ TEÓRIE, A BEZ OHĽADU NA TO ČI BY VYHLASOVATEĽ ALEBO SPOLUPRACUJÚCA ORGANIZÁCIA UPOZORŇOVALA NA MOŽNOSŤ TAKÝCHTO ŠKÔD. VŠETKY CENY SA UDELIA „TAK, AKO SÚ“.

VYHLASOVATEĽ ALEBO SPOLUPRACUJÚCE ORGANIZÁCIE NEPOSKYTUJÚ A TÝMTO SA VYLUČUJÚ ÁKEKOĽVEK ZÁRUKY, ČI UŽ VÝSLOVNÉ, IMPLIKOVANÉ ALEBO ZÁKONNÉ (VRÁTANE, BEZ OBMEDZENIA, AKEJKOĽVEK IMPLICITNEJ ALEBO ZÁKONNEJ ZÁRUKY PREDAJNOSTI, VHODNOSTI NA KONKRÉTNY ÚČEL, VLASTNÍCTVA ALEBO NEPORUŠENIA PRÁVA) VZŤAHUJÚCE SA SÚŤAŽ ALEBO AKÚKOĽVEK CENU.

ZAPOJENÍM SA DO SÚŤAŽE KAŽDÝ ÚČASTNÍK SÚHLASÍ S VYŠŠIE UVEDENÝMI OBMEDZENIAMI ZODPOVEDNOSTI.

Výlučenie

Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo podľa vlastného uváženia vylúčiť každého Účastníka, o ktorom Vyhlasovateľ zistí, že zasahuje do procesu účasti alebo prevádzky Súťaže alebo stránky Súťaže, aby konal v rozpore s týmito pravidlami súťaže, konal nešportovým alebo rušivým spôsobom, alebo s úmyslom narušiť alebo podkopať legitímne fungovanie Súťaže, alebo vyvolať zneužívanie, vyhrážať sa alebo obťažovať akúkoľvek inú osobu.

Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo požadovať od takejto osoby náhradu škody a iné nápravy v plnom rozsahu povolenom Zákonom.

Ukončenie súťaže

Vyhlasovateľ má právo podľa vlastného uváženia kedykoľvek upraviť, pozastaviť alebo ukončiť Súťaž z akéhokoľvek dôvodu, okrem iného v dôsledku prírodnej katastrofy, zlyhania zariadenia, občianskych nepokojov, podvodu, finančných alebo administratívnych ťažkosti, technických problémov (napríklad počítačový vírus/chyba), neoprávneného zásahu, ktorý narúša správu, bezpečnosť, spravodlivosť, integritu alebo správne fungovanie Súťaže, alebo iných príčin, ktoré Vyhlasovateľ nemôže ovplyvniť.

Okrem toho, ak podľa výlučného úsudku Vyhlasovateľa bude Súťaž (alebo akákoľvek jej časť) akýmkoľvek spôsobom kompromitovaná, Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo podľa vlastného uváženia zrušiť Súťaž, vylúčiť všetky podvodne zaslané Prihlášky, a/alebo vybrať Výhercov spomedzi všetkých nepodozrivých oprávnených Prihlášok prijatých pred konaním, ktoré ohrozilo Súťaž.

Ak by bola Súťaž niekedy ukončená pred výberom Výhercu, Vyhlasovateľ uverejní oznámenie na stránke Súťaže a urobí alternatívne opatrenia na udelenie cien na základe kritérií hodnotenia. Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo vykonať zmeny v týchto oficiálnych pravidlách súťaže a znovu ich uverejniť na stránke Súťaže. Akékoľvek takéto zmeny nadobudnú účinnosť po oznámení prostredníctvom online zverejnenia na stránke Súťaže alebo iným spôsobom širokého šírenia. Zmeny a doplnenia inštrukcií k prihláseniu nadobúdajú účinnosť zverejnením na webovej stránke: www.womanup.sk

Ochrana osobných údajov

Podanie Prihlášky podlieha nasledujúcim zásadám ochrany osobných údajov dostupných na adrese https://womanup.sk/ochrana-osobnych-udajov/

Platformy sociálnych sietí

Súťaž môže byť inzerovaná alebo prístupná prostredníctvom jednej alebo viacerých platforiem sociálnych médií, ako je Facebook, Instagram, LinkedIn alebo X. Súťaž však nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, podporovaná ani spravovaná žiadnou z takýchto platforiem, ani s ňou nesúvisí. Účastníci súhlasia s dodržiavaním všetkých podmienok a zásad, ktorými sa riadia tieto platformy v súvislosti so Súťažou.

Všeobecné podmienky

Všetky podrobnosti a ďalšie obmedzenia udelenia cien, ktoré nie sú uvedené v tomto Štatúte súťaže, určí Vyhlasovateľ podľa vlastného uváženia. Cieľom udeľovania cien nie je a ani nebude vytvorenie akejkoľvek pracovnej alebo obdobnej zmluvy alebo vzťahu medzi Vyhlasovateľom a akýmkoľvek Účastníkom. Žiadna cena nie je vymeniteľná, prevoditeľná, s výnimkou prípadu kedy Vyhlasovateľ podľa jeho výhradného a absolútneho uváženia rozhodne inak.

Neutralita súťaže

  1. Úlohou Vyhlasovateľa je zabezpečiť spravodlivý a nestranný priebeh súťaže WomanUp Awards, tak voči zúčastneným Účastníkom, ako aj hlasujúcej verejnosti, porotcom a partnerom. Neutralita zaručuje, že každé rozhodnutie je transparentné a založené na rovnakých pravidlách pre všetkých účastníkov. Týmto spôsobom je chránená integrita súťaže a je podporovaná dôveru všetkých zúčastnených strán.
  2. Všetci pracovníci na strane Vyhlasovateľa musia zostať nestranní počas celej súťaže. To zahŕňa vyhýbanie sa verejným podporám alebo kritikám zúčastnených subjektov.
  3. Každý člen poroty s potenciálnym konfliktom záujmov musí túto skutočnosť oznámiť ostatným členom.

Kontakt

WomanUp o.z.

Adresa: Školská 1579/70, 900 42 Dunajská Lužná

Email: womanupawards@womanup.sk

Telefonický kontakt: +421 917 356 559

Tvôj košík
Shop cart Tvoj košík je prázdny